Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214
Название: Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціону
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Борисова, Аліна Олексіївна
Запаренко, Ганна Володимирівна
Крутовий, Жорж Андрійович
Лук'янчиков, Павло Володимирович
Ключевые слова: система харчування
цикловий раціон
добові раціони
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціону / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 241-251
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Краткий осмотр (реферат): Із метою вирішення проблеми забезпечення різноманітності харчування в системі, призначеній для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію, розроблено цикловий раціон. Його створено на базі 1000 найкращих добових раціонів за критерієм забезпечення ними добових потреб у нутрієнтах та енергії. Різноманітність харчування досягається завдяки певній тривалості циклового раціону (70 діб до періодичного повтору), якості раціонів одноразового споживання й добових раціонів, а також їх певному розміщенню в цикловому раціоні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec3_1.pdf199,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.