Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorЗапаренко, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.contributor.authorЛук’янчиков, Павло Володимирович-
dc.date.accessioned2017-12-27T12:33:37Z-
dc.date.available2017-12-27T12:33:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗабезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціону / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 241-251ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214-
dc.description.abstractІз метою вирішення проблеми забезпечення різноманітності харчування в системі, призначеній для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію, розроблено цикловий раціон. Його створено на базі 1000 найкращих добових раціонів за критерієм забезпечення ними добових потреб у нутрієнтах та енергії. Різноманітність харчування досягається завдяки певній тривалості циклового раціону (70 діб до періодичного повтору), якості раціонів одноразового споживання й добових раціонів, а також їх певному розміщенню в цикловому раціоні.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);-
dc.subjectсистема харчуванняru_RU
dc.subjectцикловий раціонru_RU
dc.subjectдобові раціониru_RU
dc.titleЗабезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціонуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec3_1.pdf199,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.