Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2215
Название: Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів
Авторы: Неклеса, Ольга Павлівна
Яранцева, Євгенія Олександрівна
Пивоваров, Павло Петрович
Вовк, Валерія Сергіївна
Костигов, Кирило Володимирович
Ключевые слова: система
полісахарид
альгінат натрію
агар
пектин
гліцерин
альгінат кальцію
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів / О.П. Неклеса, Є.О. Яранцева, П.П. Пивоваров та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 64-76.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Подано наукове обґрунтування вологоутримуючої здатності структурованих харчових систем. Досліджено вплив речовин-модифікаторів вологоутримуючої здатності (полісахаридів і гліцерину) на функціонально- технологічні властивості гелів альгінату кальцію в складі оболонок харчової системи «Alg 2 Ca – ліпід», а саме їх вологоутримуючу здатність за умови температурного впливу. Установлено закономірності вологоутримуючої здатності від концентрації агару, пектину та гліцерину під час іонного гелеутворення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2215
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec1_5.pdf1,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.