Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНеклеса, Ольга Павлівна-
dc.contributor.authorЯранцева, Євгенія Олександрівна-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.contributor.authorВовк, Валерія Сергіївна-
dc.contributor.authorКостигов, Кирило Володимирович-
dc.date.accessioned2017-12-27T12:38:51Z-
dc.date.available2017-12-27T12:38:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВизначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів / О.П. Неклеса, Є.О. Яранцева, П.П. Пивоваров та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 64-76.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2215-
dc.description.abstractПодано наукове обґрунтування вологоутримуючої здатності структурованих харчових систем. Досліджено вплив речовин-модифікаторів вологоутримуючої здатності (полісахаридів і гліцерину) на функціонально- технологічні властивості гелів альгінату кальцію в складі оболонок харчової системи «Alg 2 Ca – ліпід», а саме їх вологоутримуючу здатність за умови температурного впливу. Установлено закономірності вологоутримуючої здатності від концентрації агару, пектину та гліцерину під час іонного гелеутворення.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)-
dc.subjectсистемаru_RU
dc.subjectполісахаридru_RU
dc.subjectальгінат натріюru_RU
dc.subjectагарru_RU
dc.subjectпектинru_RU
dc.subjectгліцеринru_RU
dc.subjectальгінат кальціюru_RU
dc.titleВизначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec1_5.pdf1,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.