Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2216
Title: Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідів
Authors: Александров, Олександр Валентинович
Цихановська, Ірина Василівна
Гонтар, Тетяна Борисівна
Демидов, Ігор Миколайович
Павлоцька, Лариса Федорівна
Keywords: магнетит
олія
жир
окиснення
стабілізатор
суспензія
властивості
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідів / І.В. Цихановська, І.М. Демидов, О.В. Александров та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 251-262
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Abstract: Методом конденсації синтезовано дрібнодисперсний магнетит, який був використаний як біологічно активна добавка, що виявляє антиоксидантну дію відносно ліпідів. Досліджено вплив добавки магнетиту на процеси окиснення нерафінованих та рафінованих дезодорованих олій, топлених харчових тваринних і кондитерських жирів під час зберігання за температури 20о С протягом 2160 годин, зміни фізико-хімічних і оптичних характеристик чистих жирів та олій і з добавкою магнетиту в кількості 0,05 мас.%. Установлено, що добавка магнетиту збільшує термін зберігання жирів та олій
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2216
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec3_2.pdf215,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.