Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2216
Название: Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідів
Авторы: Александров, Олександр Валентинович
Цихановська, Ірина Василівна
Гонтар, Тетяна Борисівна
Демидов, Ігор Миколайович
Павлоцька, Лариса Федорівна
Ключевые слова: магнетит
олія
жир
окиснення
стабілізатор
суспензія
властивості
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідів / І.В. Цихановська, І.М. Демидов, О.В. Александров та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 251-262
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Краткий осмотр (реферат): Методом конденсації синтезовано дрібнодисперсний магнетит, який був використаний як біологічно активна добавка, що виявляє антиоксидантну дію відносно ліпідів. Досліджено вплив добавки магнетиту на процеси окиснення нерафінованих та рафінованих дезодорованих олій, топлених харчових тваринних і кондитерських жирів під час зберігання за температури 20о С протягом 2160 годин, зміни фізико-хімічних і оптичних характеристик чистих жирів та олій і з добавкою магнетиту в кількості 0,05 мас.%. Установлено, що добавка магнетиту збільшує термін зберігання жирів та олій
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2216
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec3_2.pdf215,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.