Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2217
Title: Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів
Authors: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Дуб, Володимир Васильович
Keywords: емульсія
гідробіонти
точка інверсії фаз
жирові продукти
водорості
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крамаренко Д. П. Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів / Д.П. Крамаренко, Н.І. Гіренко, В.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 77-85.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Наведено результати експериментальних досліджень емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів рослинного та тваринного походження. Отримано залежності зміни точки інверсії фаз від кількості добавок гідробіонтів. Визначено інтервал концентрацій добавок гідробіонтів, за яких показник точки інверсії фаз має максимальне значення.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2217
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec1_6.pdf525,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.