Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2217
Название: Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів
Авторы: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Дуб, Володимир Васильович
Ключевые слова: емульсія
гідробіонти
точка інверсії фаз
жирові продукти
водорості
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Крамаренко Д. П. Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів / Д.П. Крамаренко, Н.І. Гіренко, В.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 77-85.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів рослинного та тваринного походження. Отримано залежності зміни точки інверсії фаз від кількості добавок гідробіонтів. Визначено інтервал концентрацій добавок гідробіонтів, за яких показник точки інверсії фаз має максимальне значення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2217
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec1_6.pdf525,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.