Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
Название: Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас
Авторы: Онищенко, Артем В'ячеславович
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Селютіна, Галина Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Ключевые слова: субпродуктові смажені ковбаси
печінка
серце
вихід готової продукції
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас / В.М. Онищенко, Г.А. Селютіна, О.Б. Дроменко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 263-270
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано розширення асортименту смажених ковбас на основі субпродуктової сировини - печінки та серця яловичих, свинячих та курячих. Розроблено рецептури субпродуктових смажених ковбас та вдосконалено технологічний процес їх виробництва. Визначено вихід готової продукції та збірного жиру, органолептичні показники якості, масові частки вологи та кухонної солі, проаналізовано чинники, які зумовили одержані результати.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec3_3.pdf179 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.