Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
Title: Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас
Authors: Онищенко, Артем В'ячеславович
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Селютіна, Галина Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Keywords: субпродуктові смажені ковбаси
печінка
серце
вихід готової продукції
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас / В.М. Онищенко, Г.А. Селютіна, О.Б. Дроменко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 263-270
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Abstract: Запропоновано розширення асортименту смажених ковбас на основі субпродуктової сировини - печінки та серця яловичих, свинячих та курячих. Розроблено рецептури субпродуктових смажених ковбас та вдосконалено технологічний процес їх виробництва. Визначено вихід готової продукції та збірного жиру, органолептичні показники якості, масові частки вологи та кухонної солі, проаналізовано чинники, які зумовили одержані результати.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec3_3.pdf179 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.