Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2219
Название: Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдів
Авторы: Бондаренко, Павло Олексійович
Бударіна, Аліна Ігорівна
Погорєлов, Микита Олегович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Ключевые слова: гідроколоїди
карагенан
полісахариди
суміші драглеутворювачів
технологічні властивості
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вивчення технологічних властивостей сумішей гідроколоїдів / Н.В. Камсуліна, Н.В. Мурликіна, А.І. Бударіна та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 271-284
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Краткий осмотр (реферат): Сучасні ресурсозберігальніі технології м'ясопродуктів передбачають використання різних харчових добавок, що поліпшують показники готових продуктів. Із цією метою активно використовують гідроколоїди - харчові добавки, які включають широку групу речовин, здатних поліпшувати структурно-механічні показники продуктів. Експериментально досліджено технологічні властивості сумішей гідроколоїдів полісахаридної природи, їх взаємний вплив та вплив технологічних добавок на здатність до драглеутворення
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2219
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec3_4.pdf234,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.