Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Title: Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості
Authors: Колтунов, Віктор Андрійович
Калайда, Катерина Василівна
Keywords: перець солодкий
швидкість охолодження й отеплення
фізичні та теплофізичні параметри перцю солодкого
збереженість
температура
теплоємність
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колтунов В.А. Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості / В.А. Колтунов, К.В. Калайда// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 284-292
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Abstract: Досліджено швидкість охолодження та отеплення плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості залежно від їх масово-розмірних показників. Уперше визначено окремі фізичні й теплофізичні параметри плодів. Розраховано ентальпії за зазначених процесів, що уможливлює регулювання виробництва холодоагенту та тривалість роботи вентиляторів під час зберігання плодів перцю солодкого
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec3_5.pdf259,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.