Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Название: Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості
Авторы: Колтунов, Віктор Андрійович
Калайда, Катерина Василівна
Ключевые слова: перець солодкий
швидкість охолодження й отеплення
фізичні та теплофізичні параметри перцю солодкого
збереженість
температура
теплоємність
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Колтунов В.А. Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості / В.А. Колтунов, К.В. Калайда// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 284-292
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Краткий осмотр (реферат): Досліджено швидкість охолодження та отеплення плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості залежно від їх масово-розмірних показників. Уперше визначено окремі фізичні й теплофізичні параметри плодів. Розраховано ентальпії за зазначених процесів, що уможливлює регулювання виробництва холодоагенту та тривалість роботи вентиляторів під час зберігання плодів перцю солодкого
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec3_5.pdf259,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.