Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2223
Название: Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту
Авторы: Гуменюк, Оксана Леонідівна
Городиська, Олена Володимирівна
Ксенюк, Марія Павлівна
Ключевые слова: бісквітний напівфабрикат
лляний шрот
біологічна та харчова цінність
органолептичні показники якості
вологість бісквітних виробів
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гуменюк О.Л. Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту / О.Л. Гуменюк, О.В. Городиська, М.П. Ксенюк// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 292-301
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано необхідність збагачення борошняних кондитерських виробів добавками рослинної сировини, що містить харчові волокна, мінеральні речовини та вітаміни. Як можливий компонент для підвищення харчової цінності бісквітних виробів вибрано лляний шрот. На основі літературних джерел проаналізовано хімічний склад насіння льону з виявленням специфічної біологічної дії та функціональних властивостей його складових. Проведено дослідження впливу добавки лляного борошна на показники якості бісквітного напівфабрикату. Установлено, що добавка лляного шроту в кількості 2% збільшує вологість готових виробів, але не погіршує їх структурних і органолептичних властивостей, тому може вважатися оптимальною
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2223
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec3_6.pdf548,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.