Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2225
Title: Дослідження якості сухого екстракту кореня імбиру
Authors: Рубанка, Катерина Володимирівна
Терлецька, Віта Альбертівна
Абрамова, Асьят Георгіївна
Keywords: імбир
сухий екстракт
харчова цінність
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рубанка К. В. Дослідження якості сухого екстракту кореня імбиру / К.В. Рубанка, В.А. Терлецька, А.Г. Абрамова// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 301-310
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Abstract: Представлено результати досліджень якості сухого екстракту кореня імбиру, отриманого методом дрібної мацерації. Відображено зміни хімічного складу сухого екстракту у процесі його виробництва. Проаналізовано зміни вуглеводів, білків, кислот, фенольних речовин, вітамінів та мінеральних речовин, розраховано їх інтегральний скор. Установлено безпечність використаної сировини та отриманого з нього сухого екстракту за показником вмісту важких металів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2225
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec3_7.pdf195,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.