Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2225
Название: Дослідження якості сухого екстракту кореня імбиру
Авторы: Рубанка, Катерина Володимирівна
Терлецька, Віта Альбертівна
Абрамова, Асьят Георгіївна
Ключевые слова: імбир
сухий екстракт
харчова цінність
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рубанка К. В. Дослідження якості сухого екстракту кореня імбиру / К.В. Рубанка, В.А. Терлецька, А.Г. Абрамова// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 301-310
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі 2(26);
Краткий осмотр (реферат): Представлено результати досліджень якості сухого екстракту кореня імбиру, отриманого методом дрібної мацерації. Відображено зміни хімічного складу сухого екстракту у процесі його виробництва. Проаналізовано зміни вуглеводів, білків, кислот, фенольних речовин, вітамінів та мінеральних речовин, розраховано їх інтегральний скор. Установлено безпечність використаної сировини та отриманого з нього сухого екстракту за показником вмісту важких металів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2225
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec3_7.pdf195,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.