Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2226
Title: Якість і кріорезистентність заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями
Authors: Заморська, Ірина Леонідівна
Keywords: заморожування
суниця
розчин
кріорезистентність
втрати маси
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Заморська І. Л. Якість і кріорезистентність заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями / І.Л. Заморська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С.129-136.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Подано результати дослідження змін органолептичних показників якості, кріорезистентності та втрат маси заморожених ягід суниці сорту Дукат за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями. Доведено, що попередня обробка ягід перед заморожуванням у 2%-ному цукрово-пектиновому розчині сприяла стабілізації консистенції ягід і збереженню їхньої форми. Установлено, що із застосуванням попередньої обробки кріорезистентність ягід зростала до 98,3%, втрати маси зменшувалися на 0,9–1,6%, з підвищенням загальної органолептичної оцінки на 0,6 бала.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2226
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec1_11.pdf395,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.