Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2226
Название: Якість і кріорезистентність заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями
Авторы: Заморська, Ірина Леонідівна
Ключевые слова: заморожування
суниця
розчин
кріорезистентність
втрати маси
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Заморська І. Л. Якість і кріорезистентність заморожених ягід суниці за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями / І.Л. Заморська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С.129-136.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Подано результати дослідження змін органолептичних показників якості, кріорезистентності та втрат маси заморожених ягід суниці сорту Дукат за попередньої обробки в розчинах зі структуроутримуючими властивостями. Доведено, що попередня обробка ягід перед заморожуванням у 2%-ному цукрово-пектиновому розчині сприяла стабілізації консистенції ягід і збереженню їхньої форми. Установлено, що із застосуванням попередньої обробки кріорезистентність ягід зростала до 98,3%, втрати маси зменшувалися на 0,9–1,6%, з підвищенням загальної органолептичної оцінки на 0,6 бала.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2226
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec1_11.pdf395,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.