Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2227
Title: Оцінювання конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу "Бульбашка"
Authors: Дзюба, Надія Анатоліївна
Валевська, Людмила Олександрівна
Калугіна, Ірина Михайлівна
Keywords: конкурентоспроможність
показники якості
мафін
біопротекторні властивості
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дзюба Н. А. Оцінювання конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу "Бульбашка" / Н.А. Дзюба, Л.О. Валевська, І.М. Калугіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С.116-128.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Наведено розрахунок перспективної конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу «Бульбашка», який оцінювали за методикою моделювання. За результатами розрахунку показника конкуренто- спроможності встановлено, що мафін «Бульбашка» з високим вмістом глютину і вираженими біопротекторними властивостями буде конкуренто- спроможним на споживчому ринку України за рахунок поліпшення органолептичних показників і підвищення харчової та біологічної цінності.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2227
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec1_10.pdf615,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.