Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2227
Название: Оцінювання конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу "Бульбашка"
Авторы: Дзюба, Надія Анатоліївна
Валевська, Людмила Олександрівна
Калугіна, Ірина Михайлівна
Ключевые слова: конкурентоспроможність
показники якості
мафін
біопротекторні властивості
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дзюба Н. А. Оцінювання конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу "Бульбашка" / Н.А. Дзюба, Л.О. Валевська, І.М. Калугіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С.116-128.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Наведено розрахунок перспективної конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу «Бульбашка», який оцінювали за методикою моделювання. За результатами розрахунку показника конкуренто- спроможності встановлено, що мафін «Бульбашка» з високим вмістом глютину і вираженими біопротекторними властивостями буде конкуренто- спроможним на споживчому ринку України за рахунок поліпшення органолептичних показників і підвищення харчової та біологічної цінності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2227
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec1_10.pdf615,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.