Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2230
Title: Розробка універсальної ІЧ-сушарки органічної природної сировини
Authors: Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Keywords: розробка
універсальна ІЧ-сушарка
органіка
ГПРЕнВТ
вібрація
енергоощадність
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Розробка універсальної ІЧ-сушарки органічної природної сировини / Л.В. Кіптела, А.М. Загорулько, О.Є. Загорулько та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 147-156.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Сушіння органічної природної сировини є складним технологічно- конструктивним завданням для сучасної інженерії, під час виконання якого розроблено принципово нову універсальну ІЧ-сушарку органічної природної сировини безперервної дії з раціональною формою робочої камери, призначеною для сушіння одночасно до чотирьох різновидів сировини. Висока якість сушених напівфабрикатів досягається за рахунок використання низькотемпературного випромінювача (ГПРЕнВТ), вібрації та енергоощадного пристрою.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2230
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec2_2.pdf470,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.