Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2232
Название: Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором
Авторы: Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Ключевые слова: колір
природна сировина
спосіб
простота
комп’ютерно-цифровий
якість
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором / Л.В. Кіптела, А.М. Загорулько, О.Є. Загорулько та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 354-363.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Однією з проблем під час зберігання та переробки продуктів харчування на основі природної сировини є зміна їх якісних властивостей, насамперед кольору. Це зумовлює необхідність аналізу способів визначення кольорових властивостей сировини з метою пошуку дешевшого експрес-методу. Під час аналізу існуючих способів перевагу має комп’ютерний метод обробки цифрових зображень, отриманих безпосередньо під час проведення технологічних процесів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2232
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4_5.pdf196,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.