Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2236
Title: Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчування
Authors: Черевко, Олександ Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Мовенко, Сергій Юрійович
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: раціони одноразового споживання
добові раціони
система харчування
показники збалансованості груп нутрієнтів
показник узагальненої біологічної цінності білка
фільтрація раціонів
Issue Date: 2017
Publisher: Харів: ХДУХТ
Citation: Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчування / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2017.– Вип. 2(26). – С. 311-322.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Наведено результати розрахунку показників збалансованості різних груп нутрієнтів та показників узагальненої біологічної цінності 60 раціонів одноразового споживання різних видів і проаналізовано їх якість за цими показниками. Показано доцільність використання зазначених показників як критеріїв фільтрації, тобто відбору раціонів одноразового споживання для залучення до оптимізації добових раціонів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2236
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4_1.pdf222,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.