Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2236
Название: Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчування
Авторы: Черевко, Олександ Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Мовенко, Сергій Юрійович
Борисова, Аліна Олексіївна
Ключевые слова: раціони одноразового споживання
добові раціони
система харчування
показники збалансованості груп нутрієнтів
показник узагальненої біологічної цінності білка
фільтрація раціонів
Дата публикации: 2017
Издательство: Харів: ХДУХТ
Библиографическое описание: Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчування / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2017.– Вип. 2(26). – С. 311-322.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати розрахунку показників збалансованості різних груп нутрієнтів та показників узагальненої біологічної цінності 60 раціонів одноразового споживання різних видів і проаналізовано їх якість за цими показниками. Показано доцільність використання зазначених показників як критеріїв фільтрації, тобто відбору раціонів одноразового споживання для залучення до оптимізації добових раціонів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2236
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4_1.pdf222,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.