Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2237
Title: Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Челомбітько, Віталій Олександрович
Постнова, Ольга Миколаївна
Keywords: ультразвук
емульсія
олія
змащення
хлібопекарські форми
частота
розмір
дисперсна фаза
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм / Г.М. Постнов, В.М. Червоний, В.О. Челомбітько та ін. / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 186-193.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Запропоновано спосіб отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм. Наведено результати експериментальних досліджень щодо використання ультразвукової обробки для ефективного проведення процесу емульгування олії та вивчення впливу ультразвукової обробки на ефективність процесу. Результати досліджень сприятимуть формулюванню основних технологічних, експлуатаційних та екологічних вимог до ефективного проведення процесу емульгування олії, а також запропонуванню принципової схеми апаратурного оформлення відповідного процесу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2237
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec2_6.pdf348,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.