Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2237
Название: Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм
Авторы: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Челомбітько, Віталій Олександрович
Постнова, Ольга Миколаївна
Ключевые слова: ультразвук
емульсія
олія
змащення
хлібопекарські форми
частота
розмір
дисперсна фаза
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм / Г.М. Постнов, В.М. Червоний, В.О. Челомбітько та ін. / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 186-193.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано спосіб отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм. Наведено результати експериментальних досліджень щодо використання ультразвукової обробки для ефективного проведення процесу емульгування олії та вивчення впливу ультразвукової обробки на ефективність процесу. Результати досліджень сприятимуть формулюванню основних технологічних, експлуатаційних та екологічних вимог до ефективного проведення процесу емульгування олії, а також запропонуванню принципової схеми апаратурного оформлення відповідного процесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2237
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec2_6.pdf348,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.