Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2238
Название: Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Ялинич, Станіслав Ігорович
Ключевые слова: ІЧ-нагрівання
газове середовище
якість
кулінарні вироби
смаження
термообробка
хімічний склад
пенетрація
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища / В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна, А.О. Шевченко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 323-334.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено технологічні процеси виробництва м’ясних січених виробів в ІЧ-апаратах в умовах газового середовища (із підвищеним вмістом двоокису вуглецю), унаслідок реалізації яких зменшується тривалість теплової обробки та витрати маси. Установлено суттєве збільшення вмісту поліненасичених жирних кислот у дослідних виробах та покращення органолептичних показників готової продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2238
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4_2.pdf225,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.