Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2238
Title: Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Ялинич, Станіслав Ігорович
Keywords: ІЧ-нагрівання
газове середовище
якість
кулінарні вироби
смаження
термообробка
хімічний склад
пенетрація
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища / В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна, А.О. Шевченко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 323-334.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Розроблено технологічні процеси виробництва м’ясних січених виробів в ІЧ-апаратах в умовах газового середовища (із підвищеним вмістом двоокису вуглецю), унаслідок реалізації яких зменшується тривалість теплової обробки та витрати маси. Установлено суттєве збільшення вмісту поліненасичених жирних кислот у дослідних виробах та покращення органолептичних показників готової продукції.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2238
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4_2.pdf225,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.