Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2238
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorБабкіна, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorПрасол, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorЯлинич, Станіслав Ігорович-
dc.date.accessioned2017-12-28T09:11:45Z-
dc.date.available2017-12-28T09:11:45Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВизначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища / В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна, А.О. Шевченко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 323-334.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2238-
dc.description.abstractРозроблено технологічні процеси виробництва м’ясних січених виробів в ІЧ-апаратах в умовах газового середовища (із підвищеним вмістом двоокису вуглецю), унаслідок реалізації яких зменшується тривалість теплової обробки та витрати маси. Установлено суттєве збільшення вмісту поліненасичених жирних кислот у дослідних виробах та покращення органолептичних показників готової продукції.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)-
dc.subjectІЧ-нагріванняru_RU
dc.subjectгазове середовищеru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectкулінарні виробиru_RU
dc.subjectсмаженняru_RU
dc.subjectтермообробкаru_RU
dc.subjectхімічний складru_RU
dc.subjectпенетраціяru_RU
dc.titleВизначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовищаru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4_2.pdf225,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.