Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2239
Название: Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва роздільних концентратів із рослинної сировини
Авторы: Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, Азіз Мурадович
Шершньов, Геннадій Геннадійович
Ключевые слова: концентровані продукти
рослинна сировина
перемішувальний пристрій
тепловіддача
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Маяк О. А. Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва роздільних концентратів із рослинної сировини / О.А. Маяк, А.М. Сардаров, Г.Г. Шершньов / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 193-200.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуті способи виробництва концентрованих продуктів із рослинної сировини, а також ресурсозберігаюча конструкція пристрою для перемішування та нагрівання в’язких середовищ, для виробництва роздільних концентратів з рослинної сировини. Досліджено залежність коефіцієнта тепловіддачі від числа обертів мішалки, аналіз якої дозволив визначити ефективність використання нової конструкції перемішувального пристрою, що сприяє ефективному перемішуванню й уварюванню за рахунок збільшення площі контакту продукту з нагрівальними елементами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2239
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec2_7.pdf394,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.