Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2242
Название: Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура
Авторы: Афукова, Наталія Олександрівна
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Бондаренко, Роман Юрійович
Ключевые слова: топінамбур
омбінований вплив на сировину
параметри очищення
попередня термічна обробка
механічне доочищення
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура / Н.О. Афукова, Д.В. Горєлков, Д.В. Дмитревський та ін. / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 201-210.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Проведено експериментальні дослідження комбінованого процесу очищення топінамбура. Досліджено вплив тиску пари та тривалості процесу термічної обробки бульб на глибину термічної обробки її поверхневого шару. Визначено раціональні параметри комбінованого процесу очищення топінамбура, які дозволяють істотно інтенсифікувати й механізувати процес очищення, зменшити втрати сировини та покращити якість очищення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2242
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec2_8.pdf481,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.