Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2243
Название: Вивчення взаємодії желатину і вітаміну С в модельних системах
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Железняк, Зинаїда Валеріївна
Ключевые слова: вітамін С
желатин
модельні системи
метод ВЕРХ
ІЧ-спектри
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш, В.В. Вивчення взаємодії желатину і вітаміну С в модельних системах / В.В. Євлаш, Т.О. Кузнецова, З.В. Железняк// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – C. 345-354.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Визначено вміст вітаміну С, внесеного в різних концентраціях у розчини желатину, за допомогою методу ВЕРХ. Проведено дослідження ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем желатину з додаванням вітаміну С в різних концентраціях. Установлено, що вітамін С впливає на стан желатину, відбувається розрідження системи й утворення асоциатів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2243
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4_4.pdf450,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.