Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2243
Title: Вивчення взаємодії желатину і вітаміну С в модельних системах
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Железняк, Зінаїда Валеріївна
Keywords: вітамін С
желатин
модельні системи
метод ВЕРХ
ІЧ-спектри
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш, В.В. Вивчення взаємодії желатину і вітаміну С в модельних системах / В.В. Євлаш, Т.О. Кузнецова, З.В. Железняк// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – C. 345-354.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Визначено вміст вітаміну С, внесеного в різних концентраціях у розчини желатину, за допомогою методу ВЕРХ. Проведено дослідження ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем желатину з додаванням вітаміну С в різних концентраціях. Установлено, що вітамін С впливає на стан желатину, відбувається розрідження системи й утворення асоциатів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2243
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4_4.pdf450,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.