Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2244
Title: Прискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молока
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Keywords: гомогенізація
емульсія
молоко
гомогенізатор
диспергування
теорія
прискорення емульсії
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самойчук К. О. Прискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молока / К.О. Самойчук / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 210-220.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Знайдено аналітичні залежності для визначення середнього діаметра жирової кульки після гідродинамічного диспергування та прискорення руху молочної емульсії, які базуються на критерії руйнування крапель Вебера, унаслідок чого прискорення здатне стати універсальним, об’єднуючим чинником руйнування жирових частинок емульсій для більшості типів гомогенізаторів (клапанних, струминних, імпульсних, роторних, відцентрових і змішувальних).
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2244
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec2_9.pdf573,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.