Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2244
Название: Прискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молока
Авторы: Самойчук, Кирило Олегович
Ключевые слова: гомогенізація
емульсія
молоко
гомогенізатор
диспергування
теорія
прискорення емульсії
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самойчук К. О. Прискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молока / К.О. Самойчук / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 210-220.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Знайдено аналітичні залежності для визначення середнього діаметра жирової кульки після гідродинамічного диспергування та прискорення руху молочної емульсії, які базуються на критерії руйнування крапель Вебера, унаслідок чого прискорення здатне стати універсальним, об’єднуючим чинником руйнування жирових частинок емульсій для більшості типів гомогенізаторів (клапанних, струминних, імпульсних, роторних, відцентрових і змішувальних).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2244
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec2_9.pdf573,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.