Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2247
Название: Реологічні властивості основних видів м'ясного фаршу, що переробляються в емульситаторі
Авторы: Мирошніченко, Костянтин Анатолійович
Батраченко, Олександр Вікторович
Ключевые слова: емульситатор
фарш
подача
реологічні властивості
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мирошніченко К. А. Реологічні властивості основних видів м'ясного фаршу, що переробляються в емульситаторі / К.А. Мирошніченко, О.В. Батраченко / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 234-240.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень реологічних властивостей двох видів м’ясного фаршу: для ковбаси вареної «Лікарської» вищого ґатунку та для сардельок свинячих вищого ґатунку, для яких установлено значення модуля осьового стискання та напруження стандартної пенетраці. Отримані дані можуть бути використанні під час обґрунтування високопродуктивних способів подачі фаршу до різального вузла емульситаторів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2247
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec2_11.pdf539,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.