Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2247
Title: Реологічні властивості основних видів м'ясного фаршу, що переробляються в емульситаторі
Authors: Мирошніченко, Костянтин Анатолійович
Батраченко, Олександр Вікторович
Keywords: емульситатор
фарш
подача
реологічні властивості
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мирошніченко К. А. Реологічні властивості основних видів м'ясного фаршу, що переробляються в емульситаторі / К.А. Мирошніченко, О.В. Батраченко / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 234-240.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Наведено результати досліджень реологічних властивостей двох видів м’ясного фаршу: для ковбаси вареної «Лікарської» вищого ґатунку та для сардельок свинячих вищого ґатунку, для яких установлено значення модуля осьового стискання та напруження стандартної пенетраці. Отримані дані можуть бути використанні під час обґрунтування високопродуктивних способів подачі фаршу до різального вузла емульситаторів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2247
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec2_11.pdf539,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.