Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2249
Название: Особливості здійснення попереднього документального контролю та експеризи пастили в ході зовнішньоекономічних операцій
Авторы: Дюкарева, Галина Іванівна
Романюк, Анна Ігорівна
Ключевые слова: попередній документальний контроль
пастила
УКТ ЗЕД
зовнішньоекономічні операції
йогурт
бананове пюре
насіння льону
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дюкарева Г. І. Особливості здійснення попереднього документального контролю та експеризи пастили в ході зовнішньоекономічних операцій / Г.І. Дюкарева, А.І. Романюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 391-407.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено особливості попереднього документального контролю під час митного оформлення партії пастили в ході здійснення зовнішньо-економічних операцій, обґрунтовано класифікацію пастили за УКТ ЗЕД і особливості нарахування митних платежів, узагальнено порядок і методи дослідження пастили в митних лабораторіях. Розглянуто розширення асортименту пастили шляхом розробки нового зразка йогуртової пастили з банановим пюре й меленим насінням льону, що має подовжений термін зберігання, пробіотичні властивості та не містить цукру.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2249
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec5_3.pdf238,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.