Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2269
Название: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Іванніков, Павло Васильович
Шильман, Лев Залманович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Ключевые слова: Патент № 112991
Дата публикации: 10-янв-2017
Библиографическое описание: Патент України на корисну модель № 112991, МПК A23C 19/08 (2006.01). Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового / Перцевой Ф.В., Борисова А.О., Колесник А.О., Усатюк С.І., Іванніков П.В., Шильман Л.З., Бідюк Д.О., Душенок Д.К., Перцевой М.Ф., Обозна М.В., Гарнцарек Б.Ч. Гарнцарек З.Е.; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі.- № u 2016 06024; заявл. 03.06.2016; опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин фурцеларану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2269
Располагается в коллекциях:Перелік патентів за 2017 рік

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
112991.pdf158,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.