Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2275
Название: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Шильман, Лев Залманович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Ключевые слова: Патент № 113000
Дата публикации: 10-янв-2017
Библиографическое описание: Патент України на корисну модель № 113000, МПК A23C 19/08 (2006.01). Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового / Перцевой Ф.В., Чуйко Л.О., Шильман Л.З., Бідюк Д.О., Душенок Д.К., Перцевой М.Ф., Обозна М.В., Гарнцарек Б.Ч., Гарнцарек З.Е., Борисова А.О., Колесник А.О., Усатюк С.І.; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі.- № u 2016 06050; заявл. 03.06.2016; опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану. Як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію. Як консервант використовують сорбат калію. Для закріплення заданої структури вносять розчин фурцеларану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2275
Располагается в коллекциях:Перелік патентів за 2017 рік

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
113000.pdf160,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.