Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 10.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Журавльов, Сергій Володимирович; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2014Автоматизація виробничих процесів. ПідручникЧеревко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович
2010Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.1.Технологічне обладнання малих м'ясопереробних виробництв. Навч. посібник.Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2016Розрахунок та конструювання обладнання малих харчових виробництв. Лабораторний практикум у 2-х ч. Частина 1. Конструювання і розрахунок основних вузлів і деталей апаратів харчової промисловості.Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2015Обладнання для подрібнення.Частина 2. Розрахунок куттера. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Обладнання для формування. Частина 2. Розрахунок шприца. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Навчально-ознайомча практика. Програма та методичні рекомендаціїЧаговець, Віта Віталіївна; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2013Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2014Реологія в процесах виробництва харчових продуктів. Навч. посібник у 2 ч. Ч.1. Класифікація та характеристика неньютонівських рідинЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2017Автоматизація харчових виробництв малого та середнього бізнесу. Навчальний посібникЗагорулько, Андрій Миколайович ; Загорулько, Олексій Євгенович; Кіптела, Людмила Василівна