Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-4 из 4.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701  «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». Методичні вказівкиВоронцова, Жанна Вадимівна; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2016Устаткування в галузі. Методичні вказівкиАфукова, Наталія Олександрівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Червоний, Віталій Миколайович
2017Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1. МонографіяЧеревко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Каріна Володимирівна; Грищенко, І.М.; Тюрікова, І.С.; Антоненко, А.В.; Магалецька, І.А.; Паломарек, К.В.; Собко, А.Б.; Сушич, М.І.; Довга, О.О.; Ліфіренко, О.С.
2017Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2. МонографіяЧеревко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Каріна Володимирівна; Грищенко, І.М.; Тюрікова, І.С.; Антоненко, А.В.; Магалецька, І.А.; Паламарек, К.В.; Собко., А.Б.; Сушич, М.І.; Довга, О.О.; Ліфіренко, О.С.