Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2302
Title: Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів
Authors: Неклеса, Ольга Павлівна
Вовк, Валерія Сергіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Keywords: Патент № 117737
Issue Date: 10-Jul-2017
Citation: Патент України на корисну модель № 117737, МПК A23L 21/10 (2016.01) A23G 3/34 (2006.01). Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів / Неклеса О.П., Вовк В.С., Пивоваров Є.П.; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі.- № u 2016 13507; заявл. 28.12.2016; опубл. 10.07.2017, Бюл.№ 13.
Abstract: Спосіб отримання начинки для борошняних кондитерських та кулінарних виробів передбачає уварювання рослинної складової, цукру з отриманням варення. У рослинну складову додають молочну сироватку у формі капсул за співвідношення капсулирослинна складова, як 20…8080…20 мас. % з отриманням суміші, а як рослинну сировину використовують пюре фруктів, некрохмалевмісних овочів та ягід.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2302
Appears in Collections:Перелік патентів за 2017 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
117737.pdf202,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.