Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2342
Title: English for Restaurant and Catering
Other Titles: Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства. Навчальний посібник
Authors: Удовенко, Інна Володимирівна
Подворна, Людмила Анатоліївна
Ков'ях, Ігор Іванович
Keywords: іноземні мови
практичні методи навчання
лексика
англійська мова
ресторанне господарство
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Удовенко І. В. English for Restaurant and Catering = Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навч. посіб. / І.В. Удовенко, Л.А. Подворна, І.І. Ков'ях. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 283 с.
Abstract: Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2342
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники (КІМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.ГРС пособие гр109.pdf10,09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.