Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2376
Title: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Аксьонова, Олена Федорівна
Михайленко, Владимир Григорьевич
Любавіна, Олена Олександрівна
Keywords: харчові виробництва
екологічна безпека
експертиза
лабораторні роботи
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / уклад.: М.С. Одарченко, О.Ф. Аксьонова, В.Г. Михайленко, О.О. Любавіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 98 с.
Abstract: Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2376
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КТУЯЕБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Samrab1.pdf3,01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.