Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2383
Title: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання факультету менеджменту
Authors: Горєлков, Дмитро Вікторович
Червоний, Віталій Миколайович
Keywords: техніка (обладнання)
процес обслуговування
готельно-ресторанні заклади
якість обслуговування
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання факультету менеджменту / уклад.: Д.М. Горєлков, В.М. Червоний; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 35 с.
Abstract: Вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок з питань оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищенню якості процесу обслуговування, створення комфортного внутрішнього середовища
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2383
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КУХГІ) 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
!!!ГРС-самост.pdf899,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.