Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорєлков, Дмитро Вікторович-
dc.contributor.authorЧервоний, Віталій Миколайович-
dc.date.accessioned2018-02-21T09:05:18Z-
dc.date.available2018-02-21T09:05:18Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання факультету менеджменту / уклад.: Д.М. Горєлков, В.М. Червоний; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 35 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2383-
dc.description.abstractВивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок з питань оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищенню якості процесу обслуговування, створення комфортного внутрішнього середовищаru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.subjectтехніка (обладнання)ru_RU
dc.subjectпроцес обслуговуванняru_RU
dc.subjectготельно-ресторанні закладиru_RU
dc.subjectякість обслуговуванняru_RU
dc.titleУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання факультету менеджментуru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КУХГІ) 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
!!!ГРС-самост.pdf899,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.