Навчально-методичні видання (КУХГІ) 2 Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 33
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Інжиніринг у ресторанному господарстві. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» (ступінь вищої освіти – магістр)Дуб, Володимир Васильович
2018Устаткування в галузі. Методичні вказівки та тематика контрольних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Дейниченко, Григорій Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Гузенко, Василь Володимирович
2018Використання ультразвуку в харчовій промисловості. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" усіх форм навчанняПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2018Технічна інформація в сучасній інженерній освіті. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни для студентів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"Дуб, Володимир Васильович; Бакуменко, Лариса Григорівна
2012Патентознавство. Конспект лекційДейниченко, Григорій Вікторович; Дуб, Володимир Васильович
2013Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Опорний конспект лекцій.Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович
2010Інтелектуальна власність: конспект лекцій (короткий) для студ. спец. 7.050201, 8.050201 "Менеджмент організацій", 7.050206, 8.050206 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"Дуб, Володимир Васильович; Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович
2010Інтелектуальна власність. Конспект лекцій (короткий) для студ. фак. обладнання та технічного сервісу (спец. 7.090221 "Обладнання переробних та харчових виробництв")Дейниченко, Григорій Вікторович; Мазняк, Захар Олександрович; Дуб, Володимир Васильович
2012Інтелектуальна власність. Конспект лекцій (короткий)Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна
2012Проектування та технічне оснащення підприємств харчування. Методичні вказівкиТерешкін, Олег Георгійович
2012Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівкиЗолотухіна, Інна Василівна; Солончук, Любов Миколаївна
2013Інтелектуальна власність. Метод. вказів. для самост. роботи з дисципліни для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"Дуб, Володимир Васильович; Мазняк, Захар Олександрович
2011Інтелектуальна власність. Метод. вказ. для самост. роб. студ. спец. 7.090221 напр. підгот. 6.050502 " Інженерна механіка"Дейниченко, Григорій Вікторович; Мазняк, Захар Олександрович; Золотухіна, Інна Василівна; Дуб, Володимир Васильович
2012Теплове обладнання. Опорний конспект лекцій для студ. напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка".Дейниченко, Григорій Вікторович; Мазняк, Захар Олександрович; Червоний, Віталій Миколайович
2010Інтелектуальна власність. Опорний конспект лекційЗолотухіна, Інна Василівна; Горєлков, Дмитро Вікторович
2009Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Практикум для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" фак. менеджментуДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна
2017Механічне устаткування. Методичні вказівки та завдання для виконання контрольних робітПостнов, Геннадій Михайлович
2017Технічні засоби митного контролю. Методичні вказівки та завдання для контрольних робіт спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізація «Товарознавство та експертиза в митній справі» факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністюАфукова, Наталія Олександрівна; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Солончук, Любов Миколаївна
2017Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Навчальні та контролюючі тести для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання факультету менеджментуГорєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович
2017Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання факультету менеджментуГорєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 33