Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2422
Title: Процеси та апарати жаріння харчових продуктів. Навчальний посібник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Keywords: кондитерські підприємства
хлібопекарські підприємства
жарильні апарати
жарильне обладнання
процес жаріння
процеси і апарати харчових виробництв
класифікація
Issue Date: 2000
Publisher: Харків: ХДАТОХ
Citation: Черевко О. І. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів: навч. посіб.РМОіНУ для студ. спец. "Обладнання переробних і харчових виробництв " і "Технологія харчування". / О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна; Харк. держ.акад. технол. та орг. харчування. – Харків: ХДАТОХ, 2000. – 332 с.: іл.; табл. – Бібліогр.153 назв. – ISBN 966-7885-01-1.
Abstract: У пропонованому посібнику розглянуто теплові процеси та апарати, які використовуються під час виробництва жарених та випечених виробів на підприємствах харчування, малих харчових виробництв та харчової промисловості. Значної уваги приділено аналізу нових розробок конструкцій жарильних апаратів з високими теплотехнічними параметрами, які дозволяють інтенсифікувати процес, скоротити енергетичні витрати, підвищити якість виробів тощо. Посібник розраховано на використання в навчальному процесі під час підготовки магістрів і спеціалістів кваліфікації інженер-механік і інженер-технолог підприємств харчування і харчових виробництв, а також може бути корисним аспірантам, науковим співробітникам і широкому колу спеціалістів, які займаються питаннями розробки, виготовлення і експлуатації харчового технологічного обладнання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2422
ISBN: 966-7885-01-1
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КПААХВ) 2



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.