Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2427
Title: | Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Крайнюк, Людмила Миколаївна Касілова, Людмила Олексіївна Димитрієвич, Любов Радоївна Крутовий, Жорж Андрійович Зіборова, Лариса Геннадіївна |
Keywords: | безпека харчових продуктів контроль якості методи якість харчових продуктів якість |
Issue Date: | 2005 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Методи контролю якості харчової продукції: навч. посібник / О.І. Черевко, Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2005. – 230 с.: рис.; табл. – Бібліогр. 34 назви. – ISBN 966-7885-77-1 |
Abstract: | Метою навчального посібника є ознайомлення студентів з методами оцінки якості харчової продукції (м'ясної і молочної), що застосовують в процесі контролю. Розглянуто методологічні основи оцінки, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірів показників та основи контролю якості. Розглянуто методологію добору проб харчової продукції під час контролю. |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2427 |
ISBN: | 966-7885-77-1 |
Appears in Collections: | Монографії, навчальні посібники (КТХ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
++18_Методи контролю якості харчової продукції_ навч. посіб_2005.PDF | 25,51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.