Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2428
Title: Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник. Ч. 2
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Манєлова, Людмила Дем'янівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Зіборова, Лариса Геннадіївна
Keywords: контроль якості
харчові концентрати
якість харчових продуктів
хлібобулочні вироби
Issue Date: 2008
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Методи контролю якості харчової продукції: навч. посібник. Ч.2 / О.І. Черевко, М.К. Л, Л.О. Касілова та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2008. – 242 с.: іл.; табл. – Бібліогр.: 51 назв. – 1111 пр. – ISBN 978-966-405-095-8.
Abstract: Метою навчального посібника є ознайомлення студентів з методами оцінки якості харчової продукції (хлібобулочних, кондитерських виробів, безалкогольних напоїв, харчових концентратів), що застосовують у прцесі її контролю. Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом "Харчова технологія та інженерія", спеціальностей 7.091711 "Технологія харчування", аспірантів і викладачів вищої школи, а також фахівців підприємств ресторанного господарства, хлібопекарської, кондитерської та безалкогольної промисловості
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2428
ISBN: 978-966-405-095-8
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КТХ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.