Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2433
Title: Процеси і апарати харчових виробництв. Підручник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Поперечний, Анатолій Микитович
Keywords: теплові процеси
харчові виробництва
харчове обладнання
процеси і апарати харчових виробництв
Issue Date: 2002
Publisher: Харків: ХДАТОХ
Citation: Черевко О. І. Процеси і апарати харчових виробництв: підручник / О.І. Черевко, А.М. Поперечний; Харк. держ. акад. технол. орг. харчування. – Харків: ХДАТОХ, 2002. – 420 с. – ISBN 966-7885-16-Х.
Abstract: Підручник знайомить з основними поняттями, класифікацією, моделюванням процесів та апаратів харчових виробництв. В ньому розглядаються гідромеханічні, механічні, теплові, масообмінні та інші процеси, що мають важливе значення у виготовленні продукції харчових виробництв. Особливої уваги приділяється питанням оптимізації процесів та збереженню енергетичних ресурсів. Підручник розраховано на використання в навчальному процесі під час підготовки магістрів та спеціалістів кваліфікації інженер-механік та інженер-технолог підприємств харчування і харчових виробництв. Також може бути корисним аспірантам, науковим співробітникам і широкому колу спеціалістів, які займаються питаннями розробки, виготовлення та експлуатації харчового технологічного обладнання, інженерно-технічним працівникам агропромислового комплексу, які займаються переробкою харчової сировини , підприємцями малого бізнесу та фермерських господарств.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2433
ISBN: 966-7885-16-Х
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КПААХВ) 2



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.