Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2434
Title: Раціональне харчування дітей шкільного віку. Навчальний посібник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Манєлова, Людмила Дем'янівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Keywords: дитяче харчування
раціональне харчування
шкільне харчування
Issue Date: 2007
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Раціональне харчування дітей шкільного віку: навч. посібник: Р МОіНУ / О.І. Черевко, Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2007. – 162 с.: табл. – Бібліогр.:14 назв. – ISBN 966-405-005-9.
Abstract: Розглянуто роль харчування в розвитку дитячого організму, наведено характеристику асортименту сировини та особливості технології приготування страв для дитячого харчування, контроль якості кулінарної продукції, порядок розробки нової продукції та технологічних карт на неї. Уперше у вітчизняній навчальній літературі розглянуто проектування нової кулінарної продукції для дитячого харчування з використанням математичних методів та комп'ютерних технологій, а також оригінальний підхід до розробки меню для школярів різних груп, який базується на створенні математичних моделей та використанні програми Excel. Посібник призначено для студентів спеціальності "Технологія харчування", для фахівців, зайнятих організацією харчування дітей шкільного віку.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2434
ISBN: 966-405-005-9
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КТХ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.