Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2439
Title: Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення. Монографія
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Полевич, Віталій Вадимович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Keywords: напівфабрикат кістковий харчовий (ХКН)
продукти спеціального призначення
харчова кістка
м'ясопереробна промисловість
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення: монографія / О.І. Черевко, М.П. Головко, В.В. Полевич та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2010. – 201с. – Бібліогр.:297 назв. – ISBN 978-966-405-187-0.
Abstract: У монографії викладено наукові підходи до комплексної переробки кісткової сировини. Запропоновано нові технології одержання продуктів харчування спеціального призначення з використанням продуктів переробки харчової кістки. Наведено комплекс даних щодо впливу одержаних продуктів переробки харчової кістки на м'ясні системи. Визначено технологічні параметри процесів одержання наведених продуктів. Книга може бути корисною науковим співробітникам, аспірантам, студентам, що навчаються за спеціальностями технології продовольчих продуктів, а також для практичних співробітників м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2439
ISBN: 978-966-405-187-0
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники (КТМ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.