Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2443
Title: Проектування та технічне оснащення підприємств харчування. Методичні вказівки
Authors: Терешкін, Олег Георгійович
Keywords: проектування
устаткування підприємств харчування
обладнання харчових виробництв
методичні вказівки
Issue Date: 2012
Publisher: Харів: ХДУХТ
Citation: Проектування та технічне оснащення підприємств харчування: метод. вказ. для викон. розрахунково-графічної роботи для студ. спец. 7.05050313 / уклад.: О.Г.Терешкін; Харківський державний університет харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2012. – 33с.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2443
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КУХГІ) 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+uph_15.pdf416,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.