Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2444
Title: Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Любов Радоївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Янчева, Марина Олександрівна
Коваленко, Валентина Олексіївна
Зіборова, Лариса Геннадіївна
Keywords: якість харчових продуктів
контроль харчової продукції
методи контролю
фізико-хімічні показники
Issue Date: 2012
Publisher: Суми: Університетська книга
Citation: Методи контролю якості харчової продукції: навч. посібник: РМОіНУ / О.І. Черевко, Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, СНАУ. – Суми: Університетська книга, 2012. – 512 с. – ISBN 978-966-680-583-9.
Abstract: У посібнику висвітлено загальні підходи та правову базу контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю. Для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямком підготовки "Харчова технологія та інженерія" спеціальностей 7.091711 "Технологія харчування", 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" і 7.130201 "Зооінженерія", аспірантів і викладачів вищої школи, а також фахівців підприємств ресторанного господарства, м'ясної і молочної промисловості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2444
ISBN: 978-966-680-583-9
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КТХ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
++42_Методи контролю якості харчової продукції _2012.PDF52,86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.