Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2451
Title: Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії. Монографія. У 3-х ч. Ч.1. Математичні аспекти створення систем харчування
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Михайлов, Валерій Михайлович
Касілова, Людмила Олексіївна
Запаренко, Ганна Володимирівна
Манжос, Наталія Володимирівна
Keywords: лікувальне харчування
математичне моделювання
рецептура
розробка рецептур
добові раціони
системи харчування
технологія харчування
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії: монографія. У 3-х ч. Ч.1. Математичні аспекти створення систем харчування / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, В.М. Михайлов та ін. – Харків: ХДУХТ, 2013. – 186 с. – ISBN 978-966-405-315-7.
Abstract: У роботі надано результати оригінальних досліджень актуальних проблем створення систем харчування лікувально-профілактичного призначення, що базуються на сукупностях раціонів одноразового споживання (РОСів) різних видів, на сукупності добових раціонів, на циклових раціонах. Розроблено сукупність математичних моделей РОСів. Надано математичні моделі оптимізації добових раціонів. Запропоновано проекти трьох базових систем харчування (СХ), що забезпечують у середньому одно-, півтора- та дводобовий рівень потреб у збалансованому кальції. Здійснено аналіз добових та циклових раціонів запропонованих СХ. Із нутрієнтів, що впливають на метаболізм кісткової тканини, визначено найбільш дефіцитні. Монографію призначено для наукових дослідників, працівників ресторанного господарства, викладачів, аспірантів та студентів ВНЗ.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2451
ISBN: 978-966-405-315-7
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КПААХВ) 2



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.