Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2453
Title: Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч.3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Серік, Максим Леонідович
Полупан, Валентин Вадимович
Бакіров, Мюшфік Панах огли
Keywords: емульсійні соуси
кальцій
напівфабрикати білково-мінеральні (НБМ)
добавки
м'ясні вироби
оздоровчі продукти
біоорганічні сполуки йоду
йод
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. У 3-х ч.: монографія. Ч.3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / О.І. Черевко, В.М. Михайлов, М.П. Головко та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2013. – 165 с. – ISBN 978-966-405-317-1.
Abstract: У монографії викладено комплексні наукові підходи до створення альтернативних джерел засвоюваних сполук кальцію, йоду: напівфабрикату білково-мінерального (НБМ) та добавки збагачувальної білково-мінеральної (ДЗБМ). Наведено наукове обґрунтування технологічних параметрів отримання НБМ, ДЗБМ. Запропоновано нові технології виробництва продуктів харчування оздоровчого призначення з використанням збагачувальних білково-мінеральних добавок. Наведено комплекс даних щодо впливу добавок на властивості харчових систем. Видання може бути корисним для наукових співробітників, аспірантів, студентів, що навчаються за спеціальностями технологія харчової продукції, Товарознавство харчових продуктів, технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів із гідробіонтів, технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, а також для практичних співробітників м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2453
ISBN: 978-966-405-317-1
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.