Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2483
Title: Органічна хімія. Навчальний посібник. Ч.1. Вуглеводні й оксигеновмісні похідні
Authors: Кравченко, Е.Ф.
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Keywords: органічна хімія
вуглеводи
оксигеновмісні похідні 
органічні сполуки
Issue Date: 2004
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кравченко Е. Ф. Органічна хімія: навчальний посібник. Ч.1. Вуглеводні й оксигеновмісні похідні / Е.Ф. Кравченко, Н.В. Мурликіна; Харківський державний університет харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2004. – 224 с. – ISBN 966-7885-61-5.
Abstract: В основу побудови посібника покладено принцип класифікації органічних сполук за функціональними групами. Теоретичні положення органічної хімії розкрито з позиції електронної теорії будови речовин. У першій частині посібника розглянуто вуглеводні, їх гідрокси- й оксопохідні, карбонові кислоти. Особливу увагу приділено тим класам органічних сполук , які складають основну масу органічних речовин харчової сировини й готової продукції (спиртам, альдегідам, кетонам, карбоновим кислотам).
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2483
ISBN: 966-7885-61-5
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники (КХМГХ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.