Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2488
Title: Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування. Навчальний посібник
Authors: Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Старчаєнко, Олена Тимофіївна
Федак, Наталія Василівна
Терещенко, Любов Василівна
Keywords: гігієна харчування
дієтичне харчування
кулінарія
лікувальне харчування
санітарно-гігієнічни вимоги
якість продуктів
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посібник / Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова, Ж.А. Крутовий та ін.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2012. – 262 с. – ISBN 978-966-405-278-5.
Abstract: Навчальний посібник знайомить із технологічним забезпеченням якості кулінарної продукції в сучасних умовах. У посібнику розглядаються характеристика дієтичного, лікувального та лікувально-профілактичного харчування , санітарно-гігієнічни вимоги до технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції, використання технологічної документації в харчблоках лікувальних закладів. Навчальний посібник призначено для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2488
ISBN: 978-966-405-278-5
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники (КХМГХ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.