Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2509
Title: Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Любов Радоївна
Бондарчук, Віктор Миколайович 
Крутовий, Жорж Андрійович
Зіборова, Лариса Геннадіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Keywords: методи
якість харчових продуктів
якість
контроль харчової продукції
продукція м'ясна
рослинні жири
якість м'ясних продуктів
Issue Date: 2009
Publisher: Суми: Університетська книга
Citation: Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб.: РМОіНУ / О.І. Черевко, Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова та ін.; за заг. ред. Л.М. Крайнюк. – 2-ге вид., перероб. і доп. – Суми: Університетська книга, 2009. – 300 с. – Бібліогр. 34 назв. – ISBN 978-966-680-404-7.
Abstract: Метою навчального посібника є ознайомлення студентів з методами оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів. Що застосовуються в процесі її контролю. Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості. Розглянуто функціонально-технологічні властивості сільськогосподарської сировини тваринного походження (М'ясної, молочної, яєчної та рибної) та їх взаємозв'язок з основними фізико-хімічними, біохімічними і мікробіологічними властивостями сировини, їх вплив на режими виробничих операцій. Представлено структурований матеріал про сучасні способи переробки тваринної сировини і асортимент харчової продукції на її основі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2509
ISBN: 978-966-680-404-7
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КТХ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.