Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2509
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКрайнюк, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКасілова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Любов Радоївна-
dc.contributor.authorБондарчук, Віктор Миколайович -
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.contributor.authorЗіборова, Лариса Геннадіївна-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Людмила Андрониківна-
dc.date.accessioned2018-03-30T07:46:09Z-
dc.date.available2018-03-30T07:46:09Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМетоди контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб.: РМОіНУ / О.І. Черевко, Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова та ін.; за заг. ред. Л.М. Крайнюк. – 2-ге вид., перероб. і доп. – Суми: Університетська книга, 2009. – 300 с. – Бібліогр. 34 назв. – ISBN 978-966-680-404-7.ru_RU
dc.identifier.isbn978-966-680-404-7-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2509-
dc.description.abstractМетою навчального посібника є ознайомлення студентів з методами оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів. Що застосовуються в процесі її контролю. Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості. Розглянуто функціонально-технологічні властивості сільськогосподарської сировини тваринного походження (М'ясної, молочної, яєчної та рибної) та їх взаємозв'язок з основними фізико-хімічними, біохімічними і мікробіологічними властивостями сировини, їх вплив на режими виробничих операцій. Представлено структурований матеріал про сучасні способи переробки тваринної сировини і асортимент харчової продукції на її основі.ru_RU
dc.publisherСуми: Університетська книгаru_RU
dc.subjectметодиru_RU
dc.subjectякість харчових продуктівru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectконтроль харчової продукціїru_RU
dc.subjectпродукція м'яснаru_RU
dc.subjectрослинні жириru_RU
dc.subjectякість м'ясних продуктівru_RU
dc.titleМетоди контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібникru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КТХ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.