Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2528
Title: Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія. Навчальний посібник
Authors: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Keywords: білки
вітаміни
вуглеводи
генетично модифіковані продукти
ліпіди
функціональні продукти
нутріціологія
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: УІПА
Citation: Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія.: навч. посіб. ЗМОіНМтСУ / Л.Ф. Павлоцька, Н.В. Дуденко, І.В. Цихановська та ін. – Харків: УІПА, 2012. – 246 с.
Abstract: В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих та продуктів з функціональними властивостями.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2528
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2. Частная нутрициология.pdf6,43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.